Hif-Ifk Göteborg, Matchstart!


@ off to Helsingborg!



Fuckad kväll igår

Har vaknat och duschat än sålänge. Kul kväll men ändå helt fuckad! Allting slutade med att ambulansen kom. Men tack ändå för kvällen! Nu ska jag börja göra vid mig och sedan blir de förfest och Helsingborg, kommer bli en bra kväll. Vi hörs inatt eller imorgon med bättre uppdatering, hihi puss!



fredagen, den 29 juli

God eftermiddag!

Sitter här och klämmer i mig frukost vilket jag nästan aldrig annars gör, eftersom de bli fest ikväll så är det väl bäst att äta lite! ;) Ska snart in i duschen en snabbis, sen packa allt och sticka ner till ICA och hämta ut HIF-IFK GBG biljetter, & sedan vidare till Matilda där det blir att fixa sig. Sticker till Magda och förfestar och sedan vidare till bröderna Pitsson på fest. Känner på mig att kvällen kommer att bli lyckad! Uppdaterar kanske igen om inte, så hörs vi imorgon så får ni alla ha en jätte fin kväll. Puss!


I söndags när HIF mötte MFF! sitter och taggar till med denna, gååår fint! ;)

rix fm festival, helsingborg!

Hej!

Hade nästan glömt bort att jag hade en blogg, haha! Men iallafall, ställde klockan på 11 idag men vaknade upp 12 av panik. Duschade och fixade mig sen stack jag och Matilda till bussen där även Elin&Emilia var. Vi åkte till Helsingborg och gick runder (är ju Helsingborgsfestivalen nu). Vid 7 blev det Rix Fm där bla, Ulrik Munther, Velvet, Love Generation osv spelade och sjöng! Mysig dag med kära vänner men morgondagen kommer bli ännu bättre. Nu ska jag kolla klart på en film sen gå och sova. Puss!






alltså, Ulrik är ögongodis grr ;$ hade kunnat lägga úpp alla bilder på han!




fannywikstrm.blogg.se

Eftersom detta är en ny blogg har jag ingen design och därför passar det bra att jag är med och tävlar om en design hos fanny. Eftersom jag är helt värdelös med allt som har med design att göra hoppas jag på att jag vinner, även fast jag alltid har oturen och vinner alldrig .. men delta du oxå ;)



Första inlägget

Tänkte börja om på en ny kula så here we goo!

Rebecka Svensson, 16 år och är ifrån underbara skåne!
Ni kommer att få ta del av min vardag och massa mer! Musik,shopping,vänner,fester & min resa genom gymnasiet är en del. Ska gå estet- musik så kommer antagligen lägga ut videos och sånt trevligt här! ;) 

Nu ska jag dra ut och möta upp min vän som precis kommit hem från Göteborg, så uppdaterar er säkert senare. PUSS! 


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0